Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου σεμιναρίων του Προγράμματος Κατάρτισης “ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ”, η Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μάθησης και το Σύλλογο Ασπίδα : καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας Μυτιλήνης, ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου σεμιναρίων.
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, την προσφορά ασφαλών υπηρεσιών και προϊόντων και την προστασία καταναλωτή και προσωπικού σε επιχειρήσεις εστίασης. Καταρτίζει τους υπεύθυνους λειτουργίας σε γενικά και σε ειδικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, χώρων και προσωπικού στην εποχή του κορονοϊού, σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της κουζίνας, του σερβιρίσματος, και γενικά της λειτουργίας χώρων εστίασης.
Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 4 ώρες. Η αξιολόγηση και πιστοποίηση των γνώσεων θα γίνει με τεστ πολλαπλών επιλογών. η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από απόσταση μέσα από πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.
Η διορία των εγγραφών είναι μέχρι Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021.
Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.
Το κόστος συμμετοχής στη κατάρτιση είναι 45€ και 35€ για τα μέλη τοπικών Συλλόγων Επιχειρήσεων Εστίασης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.(ΠΟΕΣΕ)
Μετά το πέρας του Προγράμματος θα δοθεί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ των αποκτηθέντων προσόντων στην ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ή/και υπεύθυνους λειτουργίας μονάδων εστίασης όπως εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, καφετέριες κ.ά.